جواز تاسیس برای ثبت برند

جواز تاسیس برای ثبت برند: جهت اعتبار بخشی و فعالیت بهتر به منظور کسب موفقیت یک شرکت و موسسه، ضروری است تا آن مجموعه مراحل ثبت برند خود را به صورت قانونی به انجام برساند. ثبت برند نماد اعتبار بخشی به یک مجموعه و گسترش حوزه کاری و حتی ورود به مرحله تجارت بین المللی می‌باشد. اما لازم است بدانیم قبل از ثبت برند یک شرکت، داشتن یک سری مدارک ضروری و لازمه این اقدام است.

از جمله مدارک مورد نیاز برای انجام ثبت برند، داشتن جواز تاسیس و جواز کسب می‌باشد که در همان مراحل اولیه تاسیس شرکت لازم به اخذ آن می‌باشد. در واقع داشتن جواز تاسیس یعنی دارا بودن مجوزی اصولی که نشان دهنده تایید سازمان دولتی باشد.

بدین منظور داشتن مجوز از سازمان صنایع و معادن برای ثبت برند، از ضروریات اولیه جهت شروع به کار یک مجموعه تولیدی است. همچنین از جمله نکات مهم در خصوص جواز تاسیس امکان انتقال آن به غیر اعم از هر فرد حقیقی و یا حقوقی است که این عمل نیز نیازمند انجام فرایند قانونی است.

 امروز می‌خواهیم در خصوص مراحل دریافت جواز تاسیس شرکت ها، ضرورت آن برای کسب و کارو اهمیت آن ا برای ثبت برند صحبت نمائیم. 

اهمیت داشتن جواز تاسیس برای ثبت یک برند و هزینه کرد آن

اشاره نمودیم که ثبت برند به عنوان یک علامت اختصاری نقش موثری در تبلیغ یک مجموعه دارد. یقینا آنچه افراد را در حوزه کاریشان موفق می‌نماید و محصول و یا خدمات آن‌ها را در سطحی گستردهتر معرفی و می‌کند داشتن یک سری آیتم هایی با گذراندن پروسه قانونی و اصولی است که لازمه اولیه هر کسب و کاری می‌باشد.

جواز کسب مجوزی است که هر فرد حقیقی و اشخاص حقوقی در زمینه سرمایه گذاری و ارائه خدمات و تولید محصول مورد نظر خود باید داشته باشند. پیشنهاد مشاوره با یک فرد متخصص که وارد بر امور حقوقی شرکت‌ها باشد کمک میکند تا بهتر برند محصول خود را به شهرت و ثبت برسانید.

بیشتر بخوانید: ثبت نمایندگی برند خارجی

اهمیت داشتن جواز تاسیس برای ثبت یک برند

از جمله نکات مهم در خصوص جواز تاسیس، نقش هزینه کرد در انجام این کار است. اینکه جواز تاسیس برای یک فرد حقیقی باشد یا شخصی حقوقی میزان هزینه کرد جواز تاسیس را تغییر می‌دهد.

همچنین جواز تاسیس برای شرکت هایی که قرار است در حوزه تولیدات صنعتی فعالیت نمایند بیشتر از سایر مجوزهاست. همچنین زمانی که اقدام به تاسیس یک مرکز آموزشی و یا مجموعه ورزشی می‌نمایید لازم است ابتدا هزینه کرد تاسیس آن را تخمین بزنید. البته هزینه تاسیس مراکز علمی آموزشی کمتر است.

مدت زمان اعتبار جواز تاسیس

با ورود به دنیای دیجیتال و فضای الکترونیکی بسیاری از امور اداری نیز از روند سنتی قبل که نیازمند انجام کارها به صورت حضوری بوده به سمت الکترونیکی شدن تغییر پیدا کرده است. تا جایی که امروز ثبت هوران و تغییر بسیاری از اسناد و مدارک نیز از همین طریق دیجیتالی صورت می‌پذیرد. از این رو مراکز اداری اقدام به ساخت سامانه‌های الکترونیکی در فضای مجازی جهت تسریع  و ثبت و ضبط نمودن مدارک و درخواست مراجعین نموده‌اند.

امروزه برای اخذ جواز تاسیس و یا تمدید اعتبار مجوزها به کمک این سامانه‌ها امور اداری مربوط به آنها راحتتر انجام میپذیرد و دیگر نیاز به حضور فیزیکی نیست.

نکته مهم دیگر اینکه از زمانی که مدارک لازم برای انجام امور ثبتی را ارئه می‌دهیم تقریبا 14 الی 15روز طول میکشد تا جواز تاسیس آن صادر شده و در اختیار فرد تقاضا دهنده قرار بگیرد.

لازم است که بدانیم هر موسسه ای که جواز تاسیس خود را دریافت نموده تا مدت زمان یک سال از زمان صدور مجوز فرصت دارد تا مراحل شروع به کار تولید و خدمات خود را ارائه نماید. بهتر است که قبل از اقدام به تاسیس مجوز، یک برنامه مدون داشته باشیدتا زمان را ازدست ندهید.

مطلب پیشنهادی: ثبت برند در سریع‌ ترین زمان

مدارک مورد نیاز جهت ثبت جواز تاسیس یک برند

هر امری که بتواند مالکیت حقیقی و یا حقوقی ایجاد نماید نیازمند تسلیم نمودن و ارائه یک سری مدارک است که معرّف افراد درخواست دهنده باشد. ثبت شرکت و اخذ جواز تاسیس نیز نیازمند مدارکی است که پیگیری را راحتتر به انجام برساند.

با توجه به اینکه گاه شرکت‌ها و موسسات به نام چند نفر با عنوان اشخاص حقوقی و سهامداران و ذی نفعان یک شرکت به ثبت می‌رسند و گاهی نیز در قالب یک فرد حقیقی به ثبت میرسد لذا مدارک هر کدام یک از این دو دسته اندکی با یکدیگر متفاوت هستند.

بیشتر بخوانید: تغییرات در اساسنامه شرکت

مدارم لازم برای اشخاص حقیقی

  • کپی شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • کپی کارت پایان خدمت
  • آدرس و کد پستی محل سکونت شخص درخواست دهنده
  • معین نمودن لیستی از کالاها و خدمات مورد نظر جهت تولید
  • اشخاص حقوقی در زمان دریافت جواز کسب لازم به ارائه مدارک ذیل می‌باشند:
  • کپی شناسنامه و کارت ملی و نیز کارت پایان خدمت از مدیر عامل شرکت
  • آدرس و کدپستی محل سکونت مدیر عامل شرکت
  • ارائه آگهی تاسیس در روزنامه های کثیرالنتشار و ارایه  آخرین مدارک مربوط به تغییرات شرکت
  • شرحی از کالا و محصولات تولیدی شرکت
  • اعلام کلمه تولید و یا خدمات در موضوع مورد فعالیت شرکت

مدارک مورد نیاز جهت ثبت جواز تاسیس یک برند

چگونگی دریافت جواز تاسیس و مراحل ثبت یک برند

نهادهای  اجرایی و صادر کننده جواز کسب از جمله نهاد جهاد کشاورزی، وزرات صنعت و معدن و نیز وزرات بهداشت مراکزی هستند که داشتن مجوز با امضای این سه نهاد موسسه و کسب و کار شما را مرجعیت می‌بخشد.

با مراجعه مراکز مربوطه ابتدا باید درخواست شما مورد بازرسی و بررسی متصدیان مربوطه قرار بگیرد. طی یک پروسه اداری ابتدا شما فرم درخواستی مربوط به تاسیس شرکت یا مجموعه درخواستی خود را پر و تکمیل مینمایید. در آن فرم، موضوعی را که پیرامون آن قرار است اخذ مجوز داشته باشید بطور واضح و بدور از ابهام شرح و تقاضا می‌دهید.

انتخاب عنوان و نام مجموعه شرکت و یا مؤسسه، و یا هر حیطه ای که در قالب آن قرار است مشغول به کار شوید را مشخص نموده تا در مراحل بعدی بتوانید برای آن عنوان لوگوسازی نمایید.

در همین مرحله اول باید حتما یک کد رهگیری متشکل از رمز و کلمه عبور دریافت نموده که به کمک آن کد مراحل بعدی دریافت جواز تاسیس را بتوانید دنبال نمائید. باید بدانیم که انجام هرگونه فعالیت آموزشی و یا اقتصادی بدون داشتن مجوز کاری کاملا غیر قانونی و عملی قابل پیگرد می‌باشد.

به مطالعه ادامه دهید: چه تغییراتی باید به صورت قانونی در شرکت انجام شود

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *